Friday, May 31, 2013

panggilan mak atau.......................

hallo blogger...
mak aih bersawang da belog aku nih kan..
maklom la...
sedang sangat bizi wehh..
assgment tu....test ni....game tu.....
so SORRY sesangat tahu!

ni tetibe je aku de idea nk update....
ce teka mengapa?
nk taw cite?
sat g aku story...
aaaa story skang la
tunggu nanti makin banyak aku ngarot..
HAHA

korang2.........
nak taw x....
aku baru menendang menimang anak kucing baru
4 hekor sume nye
NUNEZ, ANDRE,.....lg 2........
hmmmmmmmmmmmmmm... LUPE!
HAHAHHAA

eh2 ngarot...
pastu kan...
aku p la lepak ngan merekor...
depan umah,,
sambil2 call cek abg yang susah nak angkat call
sambil maen game CANDY CRASH SAGA(sumpah best game nih)
bukak la sound tab kuat2 macam sakai ko sowang je ade tab nokk..
HAHA

maen punye maen
call punye call
tetibe dengar 1 sore...
nyaring.............
sayup............
menyeramkan...........

APAKAH!!!!

lalu aku mati kan usaha call cek abg,
mati kan sound game candy tuh......
picing kan tinge...
TIBA-TIBA..............
bukan sore mak aku yang memanggil......
TETAPI.........................

sore KAMBENG!!!!
dy embeeekkkk emmmbbeeeekkkkkk..........
errrkkkkkk.....
macam panggil name aku....
ape name aku senang eja ke dalam bahase kambeng?
adakah aku yang salah dengar...
atau tinge da trouble
mungkin jugak tu mmg sore mak aku tp..............
eh xkan la sore mak aku cam kambeng....
hahahahhahaa
mak ooo mak...
den bukan nganjing mak pon...
x........
den wat lawak yooo....
AHHAHAHAA...
pape pon.....
moood aku sungguh,.........................





.......KENPIUS.................

Thursday, February 14, 2013

first in 2013

hallo blogger...
assalamualaikum
wao!!!!!!!!
ketinggalan kapal tobang betol aku
da bulan ke 2 dalam 2013 tp aku baru nk wish
wehh jangan marah dulu bhai
relax2 je ko situ ye
ni aku nak wish ni
slamat taun baru
HAHAHAHHAHAHAHA
sakit kan ati..
p lantak p la kat muka hang

so....
sempena TAUN BARU 2013 ni
aku nk tanye
ape yang best & tak best taun 2012?
ce cite
untuk aku
taun 2012 mmmmmaaaaaaaannnniiiiiiiisssssss MEMULE paaaaaaaiiiiitttttt KEMUDIAN

mengapakah??
biar la rasie....
HAH HAHAHAHA muke x puas ati gile
relax der
di  taun 2013 ni ce try jd relax
cam aku
puiiiihhhhhh
jangan percaye...plissshhh!!

so kalau kowang tanye pe aku nyerr azam taun ni?
banyak.....banyak sesangat
sebab campo lagi ngn azam taun lepas
yang x sempat nak jangkau
hehehehehe

azam aku ek....
errrrmmmmmm
azamm....
apakah yee
1.aku baru dapat sambung study so nk habis kan study secemerlang mungkin kot
(sile doa bnda ni jd kenyataan sbb aku ni hangat2 tahi kambeng)
2.nak kurus kan badan
(skg da 56kg..maybe dpt trun 50 kg oke kot..seringan kapas)
3.nak kawen
(gelak slagi nk gelak tp kalau jd kenyataan aku xnk jempot owang yg dok gelak td..wkakakakaka)

3 je ni kot impian dan harapan aku..
xnk letak bebanyak cam taun lepas
dapatnye 2 je
hahahahahaha
terok prangai aku
tak suke?BRAMBOSS!!
ops sorry
ade lg 1
4.nk jadi WANITA

mengapa pelik bunyiknye?
adakah aku bukan wanita slama ini
errkkk mengapa skema skali ayat ku
bzz bzzzzz....
karen lidah bg betol
no la....aku sememangnye wanita
yang comel..cun...
cume kurang ayu
jalan da kapit ckit rasenye
cume care ckp stil mcm gangster kampong pisang
hhehehehe
so doa kn la aku jd WANITA yang sgt wanita nye yeee

tu je kot aku nk bebel
lame da x menaip pepanjang ni
mcm susah nak jumpe keypad
hehehehee
ok...
happy reading
leaeve ur comment not ur men
wkakakakakkakaka
adios........



Thursday, October 18, 2012

dear heart.........pls be strong

assalamualaikum sumorang
happy hari kamis..
sumorang sihat?
kalau tak sihat pon sile la sihat cepat
ramalan kaji cuaca hati aku hari ni tak membantu
memule cam cerah sampai petang
skali petang sangat2 lebat ujan sampai ke malam
tapi aku harap malam ni kembali berbintang
sebab kalau ujan terus nanti tulang aku sakit
encik boipren jaoh nak ubat kan

hello sumorang
aku takde mood lagi
aku isau
jiwe agak kacau
minom hot chocs pon tak membantu
sebab prasaan aku tak tenang
dugaan datang lagi
hurrrrmmmm

sumorang..
aku tak taw nak cakap ngan sape
sebab aku susah nak luah kan prasaan
jiwe aku sangat2 kacau sekarang ni
somebody please cheer me up..
i dnt want any tear fallin through ma cheek nymore
untuk benda2 tak masok akal camni

its hurt me..
really....

B....
trust me..
the best thing of me is U...
i love u so much B....

sorry entry kali ni pendek sesangat
i just need someone to talk to..
sorry cik blog....
bytheway
thx fr readin...